luni, 17 octombrie 2022

Am susținut webinarul

 






Aseară am susținut webinarul “2023 - RECESIUNE SAU OPORTUNITATE?”, în care am vorbit despre contextul economic actual și cum să-ți protejezi banii.

Am avut o prezență de aproape 55%!!

Peste 1250 de persoane au fost prezente la webinar, unde am lansat a V-a ediție a programului:

>> INVESTIȚII INTELIGENTE PENTRU BUNĂSTARE <<

În cele 6 webinarii înregistrate: Obții un plan financiar personal cu un orizont investițional pe 2 – 3 ani;


Vom avea teme practice și specifice de la o săptămână la alta, cu suportul și ghidarea noastră;


Îți vei rafina relația cu brokerul tău actual sau o să îți deschizi propriul cont de tranzacționare, real, la cel mai activ broker din România.




Afli care e tipologia ta de investitor și tipul de investiții care ți se potrivesc cel mai bine;


Construim primul tău portofoliu profesionist, compus din titluri de stat, actiuni, ETF-uri si alte active;


Și  foarte probabil îți vei scoate investiția pentru curs, din deciziile bune pe care le veu lua, până să îl finalizezi (o să îți arăt care sunt pașii să ajungi acolo).
Am construit această soluție pentru: Cei încă nehotărâți să intre în piață și amână de ani buni să facă acest pasCei care au rămas cu un gust amar după primele încercări de a investiCei care au experiență în investiții, dar încă au nesiguranțe și neclarități și vor să devină investitori mai buni.
Dacă te înscrii AZI, primești și un super BONUS:  acces la cursul 8 Decizii pentru Bunăstare (în valoare de 600 de lei)

Îți scriu acest mail deoarece acest curs te poate ajuta să investești inteligent, cu un consum scăzut de energie și cu riscuri controlate.

Am lucrat cu mulți oameni, atât ieri, cât și de-a lungul celor 14 ani de când fac educație financiară și de investitii în România.

De aceea, nu mă miră să văd că una din fricile des întâlnite la cei care vor să investească este teama de a pierde bani, cu care poate te confrunți și tu. Probabil NU ți-au plăcut experiențele prin care ai trecut, iar acum ți-e teamă să încerci din nou și te deranjează să vezi că alții fac bani din investiții.   Poate chiar te întrebi: “Eu de ce nu pot reuși?”   Uneori am avut aceeași nelămurire și îți pot zice că NU vei primi un răspuns dacă repeți aceleași greșeli și dacă NU te antrenezi să le depășești.   Și nici dacă sari de la un ”pont” la altul sperând că vei da marea lovitură și te vei îmbogăți peste noapte. Pentru noi, oamenii normali, investițiile sunt un proces nu doar un eveniment.   O să rămâi DEZAMĂGIT, crezând că investițiile sunt doar un vis frumos, iar pe deasupra, vei pierde oportunități care îți pot mări exponențial veniturile în timp.
Dar dacă nu trebuie să fie așa? :)   Dacă poți face ceva DIFERIT pentru a genera bani (profit) din investiții?   Sunt aici să-ți spun că încă MAI AI OPȚIUNI! Poate mai multe decât ți-ai imaginat.   Eu împreună cu Rareș Mihăilă ți-am pregătit acest curs online de investiții inteligente, care conține lecții înregistrate + 3 masterclass-uri live, dacă alegi pachetul PLATINUM.   În cadrul lui nu doar că vei învăța cum să-ți scazi șansele de a pierde bani.   O să-ți arătăm și cum poți PAS CU PAS să investești ca la carte, pentru a PROFITA DIN PLIN de oportunitățile care există acum în piață. Astfel, vei face BANI EXTRA.   Avem 25 de ani de experiență în finanțe și investiții. Îți vom oferi instrumentele, cunoștințele și trucurile pe care le-am dobândit în acest timp și care te vor transforma într-un investitor INTELIGENT și ÎNȚELEPT.   Folosind sistemul nostru, șansele de a pierde bani vor fi mai mici, deoarece VEI PUTEA EVITA ERORI COSTISITOARE, pe care poate până acum le făceai fără să realizezi.   Cu cât ești mai puțin educat, cu atât riscul de a pierde bani e mai mare.   Pe deasupra, îți vom oferi sarcini și teme clare, pe care le vei înțelege ușor, iar timpul necesar pentru a aplica ceea ce înveți e de DOAR CÂTEVA MINUTE PE ZI.   E doar un mit faptul că trebuie să pierzi toată ziua pentru a investi corect!   Îți vom arăta studii de caz concrete, care te vor ajuta să înțelegi mai bine investițiile.
Vom concepe împreună un portofoliu diversificat, dimensionat pe profilul tău de risc, care îți va oferi mai multă siguranță, deoarece NU te vei baza pe un singur tip de active.

Vei avea chiar și un PLAN care te va ajuta să gestionezi eficient crizele financiare + un plan de investiții pe 2-3 ani.   Vom avea workshop-uri de implementare în care vei învăța să:


Înțelegi diferența dintre instrumentele de venit fix și acțiuni;


Îți gestionezi eficient, să-ți rebalansezi portofoliul de investiții sau chiar să-l reconstruiești;


Înțelegi acțiunile locale și internaționale;


Alegi, gestionezi și închiriezi proprietăți, evitând câteva capcane păcătoase.   Te înțeleg. Probabil ai pierdut bani și nu-ți place asta.   DAR experiența mea și a celor peste 500 de cursanți care au parcurs acest curs ne-a demonstrat că oamenii ÎȘI POT MĂRI VENITURILE cu ajutorul investițiilor INTELIGENTE.   2023 vine cu oportunități noi care îți pot genera mai mulți bani, mai mult profit.   O să te uiți de pe margine cum doar ALȚII profită de ele SAU vei ACȚIONA și îți vei schimba ÎN BINE destinul financiar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu